Beleggingsobject Verkocht

0 Comment

Informatie Belegging

Gelegen in middelgrote plaats midden Nederland, in directe nabijheid van station  (5 minuten loopafstand), ligt een in 2005 in gebruik genomen winkelcentrum. In de direct omgeving van het winkelcentrum verrijzen nieuwbouwwoningen.
Er zijn voldoende parkeerplaatsen (vrijparkeren) aanwezig en de bereikbaarheid is uitstekend.

Informatie huurders
In het winkelcentrum zijn bekende Retail bedrijven vertegenwoordigd, o.a. de supermarktketens Lidl , Emté (1.600 m2 incl. kantoor en kantine)) en Kruidvat (350 m2). Verder zijn er nog de Primera, een groentewinkel (120 m2), bakkerij keten (110 m2),  fietsenwinkel, bloemenwinkel, etc.  

De aangeboden winkels zijn;
Emte Supermarkt, Kruidvat, de Groente Koning en bakkerij keten. De huurcontracten lopen tot eind 2016. Enkele zijn reeds een tweede termijn ingegaan.

De gemiddelde huurprijs ligt op ca. €. 133,= p/m2. Er worden 12 inpandige parkeerplaatsen meegeleverd.
De vve kosten bedragen ca. €. 2.500,= p/jr. 
De totale huurstroom bedraagt ca. €. 308.827,=.  

De Lidl heeft zelf zijn winkelstrook aangekocht en de overige winkels wenst eigenaar, i.v.m. verdere ontwikkeling,  in eigendom te behouden.  

Koopsom
Verkocht

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

RembrandtState Vastgoed BV
Postbus 22 1110 AA Diemen
Telefoon:  020 7797794 Fax: 026-8450113
Mobiel: 06-22221144  W.J.G. Drent
E-mail: 
info@rsvastgoed.nl Website : www.rsvastgoed.nl

Nieuwsbrief informatie of E-mail berichten worden door RembrandtState Vastgoed niet gebruikt voor het aangaan van verplichtingen. De inhoud van dit bericht is vertrouwelijk en alleen bestemd voor de geadresseerde. Indien u niet de geadresseerde bent noch een geautoriseerde derde die kennis mag nemen van berichten voor de geadresseerde, mag u geen enkel gebruik maken van de ontvangen informatie. U mag het bericht niet openbaar maken of op enige wijze verspreiden of vermenigvuldigen.RembrandtState Vastgoed staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden E-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Aan de inhoud van dit bericht kan geen enkel recht ontleend worden.

[top]
Leave a Reply