Diensten

Algemeen

RembrandtState investeert als vastgoedbelegger in commercieel vastgoed in verhuurde staat. Zij zijn de aangewezen partij  in het beleggen van winkels op A1 en A locaties, kantoren, bedrijfsgebouwen, distributiecentra (o.a. warehouses).  Ook staan wij open voor investeringen in bedrijven waarbij jonge ondernemers bezig zijn in de wereld van digitale communicatie.

Beleggingen

RembrandtState Vastgoed krijgt dagelijks nieuw aanbod van vastgoedbeleggingen in winkels, kantoren en bedrijfsruimtes. Wij gaan selectief te werk en zijn alleen gericht op kwalitatief vastgoed met gedegen huurders, markt conforme huurovereenkomsten en gerenommeerde partijen. Indien u interesse heeft meldt u zich dan aan via het contacten formulier. Wij maken direct daarna een persoonlijke afspraak om te inventariseren welk vastgoed het beste bij u past. Het spreekt voorzicht dat alle informatie strikt vertrouwelijk behandeld zal worden.

Vastgoed portefeuille

Indien u in het bezit bent van vastgoed en/of vastgoedportefeuille en deze voornemens,  in zijn geheel of in gedeelte,  wenst te verkopen dan is het zeker verstandig  dat gestroomlijnd te laten verlopen.  Een belegger zal zeker een due diligence houden om te onderzoeken of de belegging bij haar past. Het voorbereiden van zo’n aanbieding dient dan ook zorgvuldig te verlopen. Het verzamelen van de juiste stukken, het doen van een waardebepaling en het vinden van de juiste belegger liggen ten grondslag van een succesvolle deal.  Het willekeurig in de markt zetten van uw vastgoed kan schade brengen aan de uiteindelijke opbrengst van uw vastgoed. Reden waarom RembrandtState staat voor een gedegen ver- en/of aankoopproces welke dient te leiden tot een voor alle partijen tevreden gevoel.

Sale Lease Back

Nieuwe investeringen in een bedrijf kunnen aanleiding zijn dat ondernemers haar vastgoed wensen te verkopen. Door de verkoop zullen zij weer middelen verkrijgen om het bedrijf verder te laten groeien en  uit te breiden. Ook ondernemers die haar bedrijfsactiviteiten wensen te verkopen kunnen het vastgoed los koppelen en onder brengen bij een belegger. Dit gebeurt in de vorm van een Sales Lease Back constructie waarbij het bedrijf het vastgoed terug huurt van de nieuwe eigenaar.

Netwerk

In het vastgoedverkeer bekleedt RembrandtState Vastgoed een positie waarin over en weer transacties plaatsvinden. Het omvangrijke relatienetwerk van RembrandtState Vastgoed bestaat uit zowel particuliere als institutionele beleggers en pensioenfondsen. Het werkgebied omvat Nederland en Duistland.