Te koop Zorgappartementen

0 CommentInformatie Belegging

Ligging gehuurde
In een middelgrote plaats (Midden Nederland) ligt een  verzorgingstehuis  gelegen aan de rand van het centrum in een bosrijke omgeving. Het karakter van de locatie is rustgevend. Met het centrum op loopafstand, de noodzakelijke voorzieningen voor sport, activiteiten, ontspanning en de vele winkelmogelijkheden, is er voor ieder wat wils. Ook de verbindingen voor het openbaar vervoer zijn op loopafstand. De echte natuurliefhebbers zijn helemaal op hun plaats. In alle rust behoort wandelen en fietsen volop tot de mogelijkheden.

Informatie huurder

Huurder is een middelgrote zorgaanbieder die in kleinschalige woonvoorzieningen mensen met een GGZ indicatie ondersteunt bij wonen, relaties, werken en zinvolle dagbesteding. Zij zijn een AWBZ-erkende private zorgonderneming die haar diensten 24 uur per dag aanbiedt. De zorgaanbieder onderscheidt zich van andere door een platte organisatie, efficiënte bedrijfsvoering en een klantgerichte benadering.  De zorgverlener beschikt over 6 verschillende locaties verspreidt over Gelderland.

Informatie gehuurde

Het gehuurde is een ruim opgezette locatie en biedt 25 zelfstandige woonstudio’s aan, verdeeld over 2 verdiepingen. Centrale keuken, ontvangstruimte, gezamenlijke eetruimte, ontspanning- en werkruimte, etc etc.

Informatie huurovereenkomst
De huurovereenkomst is ingegaan op 28 februari 2008 en loopt tot 31 oktober 2019, met een optie tot verlenging van 5 jaar. Indexering ieder jaar per 01 mei. Omzet belasting is niet van toepassing.

De thans geldende huurstroom bedraagt €. 155.508,= (BTW niet van toepassing)

Koopsom
€. 1.450.000,= kk

[top]