Verkocht Logistieke bedrijfshal met kantoren

0 Comment

Informatie Belegging

Locatie

Op uitstekende locatie gelegen, direct aan de A 15, op het bedrijvenpark De Schalm aan de  Geurdeland 10 te Andelst. Een logistieke bedrijfsruimte met aangrenzende kantoorruimte met een totaal verhuurbaar oppervlakte van circa 4.750 m2 verdeeld over de begane grond en 1e etage. Op dit bedrijventerrein zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals Look o Look, Setpoint, Asci, Rabobank en de Kesteren Groep. Andelst ligt centraal aan de A15 (Rotterdam-Duitsland) maar ook de Noord-Zuid verbinding via de A50 ligt slechts op 5 autominuten afstand.

Projectgegevens

Het kwalitatief hoogwaardige bedrijfsgebouw is opgedeeld in: ca. 335 m2 kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de 1e etage, boven de loadingdocks. Ca. 4.425 m2 logistieke bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van ca. 10,5 m en de vloerbelasting is ca. 3.500 kg/m2.
De bedrijfsruimte is voorzien van 5 loadingdocks met levelers en 2 overheaddeuren. Het object is volledig voorzien van een sprinklerinstallatie met een inhoud van 450 m3.
Het object, gebouwd in 2002,  kan nog op eigen terrein worden uitgebreid.

Huurgegevens

Het object is per 01 april 2006  volledig verhuurd aan JNM Group B.V. h.o.d.n. Stefco Logistic Services BV (www.stefco.nl) (een onderdeel van Tiemex). De huurovereenkomst loopt tot en met
31 juli 2015

Huuropbrengst

Huuropbrengst van €. 271.877,40 p/jr excl.  BTW. (prijspeil 1 augustus 2012) 

Kadastrale gegevens

Gemeente: Valburg
Sectie: F
Nummer: 2052
Groot: 9.957 m2

.Koopprijs

Verkocht 

Koper is geen fee verschuldigd aan RembrandtState Vastgoed BV.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

RembrandtState Vastgoed BV

Postbus 22
1110 AA Diemen
Telefoon:  020 7797794
Fax: 026-8450113
Mobiel: 06-22221144  W.J.G. Drent
E-mail:  info@rsvastgoed.nl
Website : www.rsvastgoed.nl

Nieuwsbrief informatie of E-mail berichten worden door RembrandtState Vastgoed niet gebruikt voor het aangaan van verplichtingen. De inhoud van dit bericht is vertrouwelijk en alleen bestemd voor de geadresseerde. Indien u niet de geadresseerde bent noch een geautoriseerde derde die kennis mag nemen van berichten voor de geadresseerde, mag u geen enkel gebruik maken van de ontvangen informatie. U mag het bericht niet openbaar maken of op enige wijze verspreiden of vermenigvuldigen.RembrandtState Vastgoed staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden E-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Aan de inhoud van dit bericht kan geen enkel recht ontleend worden.

 

[top]