Te koop Winkel beleggingen.

0 Comment

Momenteel hebben wij diverse winkelbeleggingen te koop, in verhuurde staat met landelijk bekende ketens.
Zoals Etos, Aldi, Jumbo, Steps mode, M&S mode, etc.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

RembrandtState Vastgoed BV
Postbus 22

1110 AA Diemen
Telefoon:  020 7797794
Fax: 026-8450113
Mobiel: 06-22221144  W.J.G. Drent
E-mail:  info@rsvastgoed.nl
Website : www.rsvastgoed.nl

Nieuwsbrief informatie of E-mail berichten worden door RembrandtState Vastgoed niet gebruikt voor het aangaan van verplichtingen. De inhoud van dit bericht is vertrouwelijk en alleen bestemd voor de geadresseerde. Indien u niet de geadresseerde bent noch een geautoriseerde derde die kennis mag nemen van berichten voor de geadresseerde, mag u geen enkel gebruik maken van de ontvangen informatie. U mag het bericht niet openbaar maken of op enige wijze verspreiden of vermenigvuldigen.RembrandtState Vastgoed staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden E-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Aan de inhoud van dit bericht kan geen enkel recht ontleend worden.

[top]