Hoogste punt zorgappartementen bereikt.

0 Comment

Op 08 maart jl werd het hoogste punt bereikt van het appartementencomplex het Kastanjehof te Velp (GLD). In aanwezigheid van vele genodigden werd door de nieuwe gebruiker Attent WWZ, directeur Paul van Velp en de Mw. Marga Budel van Velida ontwikkeling BV de dakvloer van de lift gelegd, waarmee het hoogste punt was bereikt.

De locatie van Kastanjehof is centraal en in de directe omgeving van het station en centrum. Met een uitzicht over de postbank heeft het totaal een uitstraling van een compacte villawijk.

Het gebouw heeft 5 lagen waarbij  elke laag bestaat uit 6 appartementen, een vrijetijdsruimte  en een keuken.  Het pand word duurzaam gebouwd en voorzien  van een WKO installatie (Warmte en Koude Opslag) dat voor minimaal energieverbruik zorgdraagt. Men is voornemens het gehele gebouw te voorzien van LED verlichting wat ook de benodigde besparing zal opleveren. De bouw is in handen van de kwaliteitsbouwer Bumé te Velp die onlangs het kwaliteitscertificaat FSC ontving. Samen met Velida nam Bumé de gehele ontwikkeling voor haar rekening.

Attent WWZ heeft het gebouw gehuurd voor een periode van 15 jaar en zal het in september betrekken. Het object is inmiddels verkocht aan een duurzaam vastgoedfonds.

RembrandtState Vastgoed BV is bij de gehele ontwikkeling en verkoop betrokken.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

RembrandtState Vastgoed BV
Postbus 22
1110 AA Diemen
Telefoon:  020 7797794
Fax: 026-8450113
Mobiel: 06-22221144  W.J.G. Drent
E-mail:  info@rsvastgoed.nl
Website : www.rsvastgoed.nl

Nieuwsbrief informatie of E-mail berichten worden door RembrandtState Vastgoed niet gebruikt voor het aangaan van verplichtingen. De inhoud van dit bericht is vertrouwelijk en alleen bestemd voor de geadresseerde. Indien u niet de geadresseerde bent noch een geautoriseerde derde die kennis mag nemen van berichten voor de geadresseerde, mag u geen enkel gebruik maken van de ontvangen informatie. U mag het bericht niet openbaar maken of op enige wijze verspreiden of vermenigvuldigen. RembrandtState Vastgoed staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden E-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Aan de inhoud van dit bericht kan geen enkel recht ontleend worden.

[top]