Verkocht belegging Aldi Supermarkt

0 Comment

Informatie Belegging
Op uitstekende locatie gelegen, aan de Grotestraat te Nijverdal een Aldi supermarkt met 1046m2 winkelvloeroppervlakte en naastgelegen parkeerterrein plus bovenwoning.  Aldi Vastgoed heeft een huurovereenkomst voor een periode van 10 jaar vanaf 01-oktober 2010 + 4 x 5 optiejaren. Het pand ligt in de directe omgeving van Albert Heijn en de Lidl. Opm. Aldi Vastgoed huurt het gehele pand en verhuurd de bovenwoning onder.

Huurstroom per 01 oktober 2012 €. 150.961,= excl. BTW

Koopsom
 Verkocht.

Koper is  geen fee verschuldigd aan RembrandtState Vastgoed BV.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
 RembrandtState Vastgoed BV
Postbus 22 1110 AA Diemen
Telefoon:  020 7797794
Fax: 026-8450113
Mobiel: 06-22221144  W.J.G. Drent
E-mail:  info@rsvastgoed.nl
Website : www.rsvastgoed.nl

Nieuwsbrief informatie of E-mail berichten worden door RembrandtState Vastgoed niet gebruikt voor het aangaan van verplichtingen. De inhoud van dit bericht is vertrouwelijk en alleen bestemd voor de geadresseerde. Indien u niet de geadresseerde bent noch een geautoriseerde derde die kennis mag nemen van berichten voor de geadresseerde, mag u geen enkel gebruik maken van de ontvangen informatie. U mag het bericht niet openbaar maken of op enige wijze verspreiden of vermenigvuldigen.RembrandtState Vastgoed staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden E-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Aan de inhoud van dit bericht kan geen enkel

[top]
Leave a Reply