Bouw zorgappartementen Velp vordert.

0 Comment

In augustus 2011 is gecertificeerd bouwbedrijf Bume te Velp gestart met de bouw van 32 zorgappartementen. Deze zijn bestemd voor zorginstelling Attent WWZ, die het complex in zijn geheel heeft gehuurd voor een periode van 15 jaar. Attent WWZ is een organisatie met een maatschappelijke doelstelling, die diensten levert op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Met vestigingen te Doesburg, Dieren, Rheden, Velp en Arnhem is het een van de grootste zorginstelling in de regio Arnhem. Met ca. 1.800 medewerkers en 650 vrijwilligers heeft men ca. 2.500 clienten.  RembrandtState Vastgoed BV kocht het complex aan voor Triodos Vastgoedfonds. Een fonds geheel gericht op duurzaamheid, waarbij gekeken word naar; duurzame materialen, laag energieverbruik, goede ligging, optimaal klimaat voor gebruikers en een verwachting van een gedegen rendement. Onlangs kreeg het vastgoedfonds een groenverklaring voor het bouwen van dit object. Hiermede wordt een hoge certificering behaald van minimaal A+.  De oplevering staat gepland voor september 2012 waarna Attent WWZ het pand zal gaan inrichten voor gebruik. 

       

 

[top]
Leave a Reply